Blog | Penseel en Pollepel
Penseel & Pollepel
Welkom op mijn blog
Recepten, verhalen en inzichten voor een leven met aandacht!
Fijn dat je er bent. Op deze plek komen mijn drie passies samen: gezond en lekker koken, schilderen met aquarel, en het begeleiden van mensen in hun persoonlijke groei. Elke week deel ik een nieuw blogartikel – soms een voedzaam recept, soms een inkijkje in mijn atelier, en soms een reflectie uit mijn werk als coach. Of je nu komt voor inspiratie in de keuken, een verhaal achter een schilderij, of een moment van herkenning en rust: voel je welkom.

In de zomer is niets zo lekker als een frisse, voedzame salade. En waarom zou je niet kiezen voor een variant met een oer-Hollandse groente die vaak wordt onderschat: andijvie! Deze koude aardappelsalade met andijvie, gekookt ei en appel is niet alleen verrassend lekker, maar ook voedzaam en makkelijk te maken. Ideaal

De tuinboon verdient een ereplaats in de moestuin én in onze keuken. Deze vaak vergeten peulvrucht is niet alleen heerlijk mals en friszoet, maar ook nog eens een voedzame krachtpatser.
In deze blog vertel ik je waarom tuinbonen zo gezond zijn én hoe je ze verwerkt in een makkelijke, vullende salade met aardappelen. P

In de zomer is niets zo lekker als een frisse, voedzame salade. En waarom zou je niet kiezen voor een variant met een oer-Hollandse groente die vaak wordt onderschat: andijvie! Deze koude aardappelsalade met andijvie, gekookt ei en appel is niet alleen verrassend lekker, maar ook voedzaam en makkelijk te maken. Ideaal

De tuinboon verdient een ereplaats in de moestuin én in onze keuken. Deze vaak vergeten peulvrucht is niet alleen heerlijk mals en friszoet, maar ook nog eens een voedzame krachtpatser.
In deze blog vertel ik je waarom tuinbonen zo gezond zijn én hoe je ze verwerkt in een makkelijke, vullende salade met aardappelen. P
Wil je niets missen van mijn blog, meld je aan voor een berichtje via WhatsApp.